Egy vásárlással félmillió forintot nyerni? A Simple-lel ez is lehetséges!

A Simple legújabb nyereményjátékán Te lehetsz a szerencsések egyike! Nem kell mást tenned hozzá, mint Simple-fiókodba mentett kártyáddal fizetni több ezer partnerünk valamelyikének weboldalán, vagy a Simple alkalmazásban*, és máris esélyes leszel a fődíjra, vagy további csábító nyereményeink egyikére! Jól hangzik, nem igaz?

Online vásárolni komfortos és időtakarékos: nem kell nyitvatartási időhöz igazodni, házhoz szállítják az árut, és rendkívül széles termékpalettával várnak a webshopok – nem véletlenül választják annyian ezt a lehetőséget. A kényelemnek újabb fejezetébe lapozhatsz bele, ha a SimplePay online fizetési megoldását választod parntereink webshopjaiban – csak győzd átnézni a kínálatot. 

Hogyan fizethetsz, ha már telepakoltad a virtuális kosarad?

Ha nem szeretnél többé időt pazarolni kártyaadataid bepötyögésére, és egy biztonságos rendszeren keresztül szeretnéd kiegyenlíteni a végösszeget,fizetéskor válaszd a SimplePay opciót. Ha már van Simple-fiókod, egyszerűen csak lépj be, és máris fizethetsz mentett kártyáddal. 

Ha még nem vagy regisztrálva, akkor a SimplePay felületén add meg a kártyaadataidat, és válaszd a „Regisztálok a Simple-fiókba” lehetőséget. Ezzel az egy regisztrációval ezentúl egyszerűbben vásárolhatsz számos webáruházban, mi több a Simple alkalmazásban is kényelmesen fizethetsz megannyi  szolgáltatásért, vagy honlapunkon autópálya-matricádért. Tovább is van, mondhatjuk? A SimplePay rendszere három gyorsfizetési módra is lehetőséget kínál: a QR-kódos, a push értesítéses és az alkalmazáson belüli gyorsfizetések is mind a felhasználók kényelmét szolgálják.

Hogyan nyerhetsz? 

Nem húzzuk tovább a szót, mutatjuk, miért éri meg extrán a Simple-fiókos fizetés ezekben a hetekben. Vásárolj Simple-fiókba mentett kártyáddal valamelyik partnerünk online felületén, a Simple applikációban vagy weboldalunkon, és légy gazdája értékes nyereményeink egyikének, vagy zsebeld be a fődíjat, az 500.000 forintot bankkártyán! 

* A Simple alkalmazással lebonyolított NFC-s tranzakciók nem vesznek részt a nyereményjátékban! 

Játékszabályzatot és részletes nyereménylistát itt találod. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.