Egy meghitt karácsony kellékei

Közeleg a karácsony, és talán mindennél fontosabb, hogy az otthon melegében különleges és meghitt legyen az ünnep. A koszorún és a kopogtatón túl a körítéssel, a díszítéssel, a kiegészítőkkel sokat tehetünk azért, hogy még hangulatosabbá váljon a karácsony – ehhez gyűjtöttünk össze néhány ötletet.

Simple tipp: amennyiben online vásárláskor a SimplePay fizetési megoldással találkozol, válaszd a „fizetés Simple-fiókkal”-opciót, és fizesd a tételeket a fiókodban elmentett bankkártyáddal. Ha még nem mentetted el a kártyádat, menet közben is megteheted, így a legközelebb nem kell bepötyögnöd a bankkártyád adatait. 

Az ünnep fényei

A webshopok kínálata nem, csupán a képzelet szab határt annak, hogy milyen fényekbe öltöztetjük az otthonunkat. Érdemes előre megtervezni, hogy az idén milyen színek jegyében ünnepeljük a karácsonyt, és a lakás teljes díszítését összehangolni. Például egymáshoz passzoló fényű égőket választhatunk a karácsonyfára, az ablakra és a falakra, sőt akár a ház külső díszei is összhangban lehetnek velük. Fontos, hogy az égőket megbízható helyről rendeljük meg.

Az asztal apróságai

A teljes karácsonyi díszítéshez az asztal megterítése is hozzátartozik. Akár egy új étkészlettel is feldobhatjuk az ünnepi vacsorát, sőt ezt utána a mindennapokban is használhatjuk. Sokféle karácsonyi abrosz közül választhatunk, amelyen még jobban fest egy új pohár- és desszertkészlet vagy szalvétagyűrűszett. Az év további részére gondolva nem szükséges minden kiegészítőnek karácsonyi mintájúnak lennie, a színvilággal vagy a formával is tökéletesen illeszkedhet a díszítésbe, és így később is elővehetjük. A visszafogott fényeket remekül egészítik ki a változatos formájú és illatú gyertyák, a webshopok széles kínálatában sokfélét találhatunk ezekből is.

Álljon stabilan a karácsonyfa

A karácsony elmaradhatatlan kelléke a karácsonyfa, és vele együtt a karácsonyfatartó. Ez általában öntöttvasból készül. Ma már online rendelhető pedálos tartó is, amelyhez nem kell alakítgatni a fát, hanem csak beállítani, majd a pedálos kar minden oldalról azonos nyomást fejt ki, így biztosan stabilan tartja majd a karácsony sztárját. Azoknak, akik élő, később kiültethető fenyőt választanak, kosárra lesz szükségük, míg a műanyag fenyővel együtt meg lehet rendelni a karácsonyfatartó sínt is. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
http://www.lakaskultura.hu/dekoracio/karacsony/az-unnepi-asztal-kellekei/