Dobd fel a lakást új bútorokkal és kiegészítőkkel ősszel!

Amikor egyre kényelmetlenebbül érezzük magunkat odakint – mondjuk a rossz idő miatt –, akkor egyre többet jár az eszünk saját otthonunk csinosítgatásán. Legyen terünk heverészni egy hosszú nap után, mindemellett legyen a környezet komfortos a hangulatvilágítás és a szezonális dekorelemek által. Cikkünkben adunk pár tippet ahhoz, hogy mikre figyelj álmaid kanapéja megvásárlásakor, és miként formáld kedvedre a szobák légkörét.

Válogass online a lakberendezési áruházak kínálatából, és rendeld meg a kiválasztott termékeket otthonod kényelméből! Ha online fizetésnél a SimplePay-jel találkozol, válaszd a „fizetés Simple fiókkal” lehetőséget, és fizesd ki a vásárlás összegét mentett bankkártyádat pillanatok alatt!

A kanapé

Ha most határoztad el magad új kanapé vásárlása mellett, jól figyelj! Amellett, hogy a bútor illeszkedjen a miliőbe, kanapéválasztáskor a legfontosabb szempont kétségkívül a kényelem. A kanapé kényelmét pedig a megfelelően megválasztott beülőmélység adja. A beülőmélység mérete úgy ideális, ha a kanapé elejétől a háttámlájáig tartó rész megegyezik a comb hosszával. A kényelem szempontjából a kárpit típusa is kulcsfontosságú: a fázósak kerüljék a bőr és műbőr bevonatokat, inkább textilkanapéban gondolkodjanak.

Az állólámpa

Szürke sarokból a nappali fénypontja? Egy állólámpa szuper megoldás, ha egy nem túl tolakodó, mégis izgalmas fényforrással szeretnéd feldobni a környezetet. Az állólámpát legtöbbször egy bútor közelében, például a kanapé mellett szokás elhelyezni, ilyenformában olvasólámpaként is remekül funkcionál. Míg egyes típusok a plafon megvilágításával teremtenek kellemes hangulatot, addig az íves, térbe benyúló verziók még csillárokat is képesek helyettesíteni. 

Az ágytakaró

Most térjünk be a hálószobába, és lessük meg, milyen lehetőségeink vannak a tér megújítása érdekében. Már csak az ágytakaró lecserélése is drasztikus változást eredményezhet: az ágytakaró ugyanis amellett, hogy funkcióját ellátva védi ágyneműnket, a helyiség dísze is lehet. Ha egy színnel kéne megragadnod az ősz hangulatát, melyiket választanád? Gondolj csak az őszi erdő színkavalkádjára – a sárgásbarna tetszik, a rozsdavörös árnyalatok, esetleg a mély bordó? Bármelyik is legyen a kedvenced, válassz olyan színű ágytakarót a tökéletes őszi atmoszféra megteremtéséhez.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Források:
https://www.otthonokesmegoldasok.hu/stilus/dontsunk-a-kanaperol/
https://www.praktiker.hu/allolampa-nappali-fenypontja
https://www.praktiker.hu/agytakarok-amik-diszitenek