Anyák napja – ajándékok, melyeket online is beszerezhetsz

Anyák napja idén május elsejére esik: a dátum rohamosan közeleg, így ha még nem találtad ki mivel lepd meg édesanyádat az alkalomból, cikkünkben most klasszikus, de mindig nyerő ötletekből inspirálódhatsz.

Simple tipp: utánvét helyett válaszd a SimplePay kényelmes és biztonságos fizetési megoldását online vásárláskor. A legjobb vásárlási élményért mentsd el bankkártyádat Simple-fiókodba, és fizesd ki egy kattintással internetes vagy Simple appos vásárlásaidat!

Van, hogy a legnyilvánvalóbb a legjobb döntés

Egyesek szerint kicsit közhelyes, de valljuk be, egy szép csokorral nem lehet hibázni, különösen tavasz közepén, amikor a legnagyobb a választék. Egyébként is, van annál jobb érzés, mint váratlanul egy csokor virágot kapni? A virágküldemény egész biztosan feldobja majd a napját anyukádnak, és az online világnak hála úgy is meglepetést okozhatsz, ha egyébként nincs lehetőséged hazaugrani hozzá a jeles napon. Virágot egyébként más formában is el tudunk képzelni ajándékként: a szárított virágcsokrok például fenntarthatóbb megoldást nyújtanak, és a köszönetnyilvánításon túl hosszútávon a nappali vagy előszoba stílusos dekorelemeként díszeleghet.

Lelj rá anyukád új jellegzetes illatára!

Az anyák napja tökéletes ürügy arra, hogy vásárolj egy új üveggel édesanyád kedvenc parfümjéből – ugyanakkor egyben egy remek lehetőség is arra, hogy egy új illattal lepd meg. Az online parfümvásárlás elsőre persze lehetetlennek tűnik, pedig nem az: ha sikerült beazonosítanod, hogy anyukádnak melyik illatcsalád lehet a gyengéje, máris közelebb kerülsz a megoldáshoz. Például, ha kedveli a tavasz játékos aromáit, a frissen vágott virág illatát, akkor a fehér virágok illategyeivel nem tudsz mellé lőni. Ha viszont egy melegebb, már-már ölelést idéző illatot tudsz elképzelni rajta, a fás illatokat, a borostyán dominanciáját, esetleg a fahéj, a szegfűszeg és a szerecsendió fűszerességét keresd!

Tárgyi ajándék, mellyel élményt is adhatsz

Legyen az regény, verseskötet, szakácskönyv vagy ismeretterjesztő írás, a Bookline kínálatában minden ízléshez találsz megfelelő könyvajándékot. A Bookline „könyvesboltját” a Simple appon keresztül is elérheted, ahol átböngészheted az aktuális toplistát, nézelődhetsz a kategóriák alapján, és ha meggyőz valamelyik leírás, a választott művet egyből meg is rendelheted a mobilodon. Könyvvásárlásnál viszont ne feledd, hogy az anyukák rendkívül elfoglaltak: ha nem szeretnéd, hogy a könyv rögtön a polcra kerüljön porosodni, találd meg a módját annak, hogy hozzá segítsd őt egy kis megszakítás nélküli énidőhöz is.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomagátvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Források:
https://www.marieclaire.co.uk/life/homes-and-interiors/best-flower-delivery-services-763100
https://www.marieclaire.co.uk/beauty/best-perfume-for-women-23113