Adventi kalendáriumok, hogy teljes legyen az ünnepi időszak

Az év legcsodásabb időszakára hangolódunk – a visszaszámlálást máris sokkal különlegesebbé teheti egy-egy apró ajándék advent mind a 24 napján. A gyerekek egészen biztosan odalesznek, de szerintünk a felnőttek is izgalommal nyitogatják az ajándékba kapott naptárat. Hoztunk pár ötletet különböző kalendárium típusokra – te melyikkel tennéd emlékezetessé a karácsonyi várakozást?

Simple tipp: a termékeket és kellékeket online is megrendelheted. Ha a SimplePay fizetési megoldással találkozol, válaszd a „fizetés Simple fiókkal” opciót, és fizesd ki a tételeket fiókodban elmentett bankkártyáddal. Ha még nem mentetted el kártyádat, ezt menet közben is megteheted, így legközelebb nem kell bepötyögnöd bankkártyaadataidat.

Vásárold meg online a kész naptárat!

Lepd meg szeretteidet, vagy saját magadat egy előre összeállított, tematikus adventi kalendáriummal: számos webáruházban elérhetőek olyan pakkok, amelyek advent minden napjára egy-egy szuper terméket rejtenek. Egy édességes naptár szinte mindig nagy sikert arat, ezen kívül a szépségápolási kalendáriumok is nagy népszerűségnek örvendenek. Olyan is létezik, amelyben minden fakk egy játékfigurát rejt.

Töltsd fel a naptárat személyre szabottan!

Ha inkább te magad találnád ki, melyik napra milyen ajándék essen, válassz egy feltölthető naptárat. Csipeszeken lógó színes kistáskák, melyek mindegyikét szám díszíti, vagy egy mintás doboz, ami már-már apró szekrény is lehetne, aranyos kis fiókokkal – a kalendárium különlegesnél különlegesebb ajándékokat rejthet advent 24 napjára, de mutatós megjelenésével még a karácsonyi dekorációnak is meghatározó eleme lehet. Plusz előnye ennek a verziónak, hogy jövő decemberben, de még azt követően is újra használhatjátok. 

Készítsd el magad egyedi naptáradat!

Kapj elő ollót, tűt, cérnát és ragasztót – az adventi kalendárium úgy lesz a legszemélyesebb, ha te magad állítod össze minden elemét! Nem kell nagy ördöngösségekre gondolni: az egyik tippünk, hogy szerezz be díszes borítékokat, és ezekbe bújtass kedves üzeneteket, vagy kisebbek számára mondjuk karácsonyi meséket, történeteket. A borítékokat számozd be, majd tárold őket egy dobozban kiosztásig, vagy lógasd fel őket egyesével egy jól látható helyen. A borítékokat textilből készített csizmaformák is helyettesíthetik, ilyenkor több lehetőséged van az ajándékokat illetően is.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás/inspiráció:
https://www.douglasshop.hu/p/douglas-seasonal-self-filling-advent-calendar-645303?__shop=1&refSrc=658237&nosto=nosto-page-product1
https://www.edenkert.hu/elet-mod/legjobb-otthon/adventi-naptar-csinald-magad/1497/